Werkwijze

Schoolfoto's van S-Cool Pictures

Wij maken foto’s. Nee, niet zomaar foto’s. De meeste scholieren kunnen hun iCloud zelf prima vullen. Wij maken die ene jaarlijkse, bijzondere, schoolfoto. Handig voor de schooladministratie en erg leuk om te hebben. Voor nu om te delen met vrienden en familie en als kostbare herinnering voor later! Bij aanschaf van onze fraaie en voordelige schoolfotomap kun je direct en gratis je portretfoto downloaden.

Waarom heb ik een voordeel-fotoset ontvangen?

Middelbare scholen laten schoolfoto’s maken voor de schooladministratie. Deze foto’s bieden wij graag te koop aan. Zo heb jij een leuke herinnering en kunnen wij de kosten voor de school laag houden.

Het eerste jaar krijg je van ons een afgedrukt fotoset voor onze voordeelprijs ter kennismaking aangeboden. Wil je de foto’s niet houden dan kun je deze eenvoudig terugsturen. Bij het terugsturen kun je jouw bestelkeuze voor het volgende schooljaar aangeven. Deze bestelkeuze is het hele jaar te wijzigen. Bekijk hier ook onze Algemene Voorwaarden

Heb je vragen? Aarzel dan niet om ons te bellen of te mailen!

Smile!

Bij S-Cool Pictures vinden wij snelheid, scherpte en een glimlach ontzettend belangrijk

Snel

Één klik blijkt soms niet voldoende voor de perfecte foto. Met één klik is wel jouw portretfoto te downloaden. Zo heb je niet alleen je foto’s snel in huis maar heb je ook direct jouw portretfoto digitaal!

Scherp

Wij maken goede, scherpe foto’s. Daarnaast bieden we een scherpe prijs. Om iedereen een mooie herinnering te bieden houden wij de kosten van de schoolfoto’s zo laag mogelijk.

Glimlach

Wij zorgen voor een glimlach op de foto én bij de afhandeling van de foto’s. Je betaalt eenvoudig online en als je er niet uitkomt dan kan je per mail of telefoon contact met ons opnemen.

Adres

Eemweg 314,
3755LC Eemnes

Te bereiken op

Maandag – vrijdag
09:00 – 16:00