Bestelwijze

Yes, de schoolfoto's zijn er weer!

Jouw schoolfoto’s koop je goedkoop in een mooie bewaarmap. Deze worden op school uitgedeeld. Op onze website kun je vervolgens direct je portretfoto downloaden en extra foto’s nabestellen. Ook vind je hier alle informatie over de betaling van de schoolfoto’s. Dit jaar liever geen schoolfoto’s? Dan kun je de foto’s terugsturen, laat in dat geval de fotoset goed dichtzitten en laat ons je bestelkeuze voor volgend jaar weten.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Dit vind je in jouw fotomap

Foto's nabestellen

Als je gekozen hebt voor onze voordelige aanbieding, kun je foto’s en fotogadgets nabestellen. Binnenin de fotomap vind je een kaartje met een code om in te loggen op onze bestelsite. Daar vind je ons volledige productoverzicht. Heb je nog geen kaartje of heb je jouw fotoset nog niet geopend en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Klik dan hier.

Foto's terugsturen

Als je de foto’s niet wilt houden dan is het belangrijk dat je de set goed dicht laat zitten. Geopende fotosets kunnen wij namelijk niet retour nemen. Je hebt van ons een factuur, de voordeel-fotoset en een antwoord-envelop gekregen. Doe de factuur samen met het ongeopende setje foto’s in de envelop en zorg dat het retouradres goed zichtbaar is. Doe de envelop op de bus. Het terugsturen van de foto’s is gratis, een postzegel is niet nodig.

Graag horen wij of je volgend schooljaar wel weer een fotoset wilt ontvangen. Wil je dit via de onderstaande button aangeven? Jouw bestelkeuze is het hele jaar te wijzigen!

Adres

Eemweg 314,

3755LC Eemnes

Te bereiken op

Maandag – vrijdag
10:00 – 16:00