Leveringsvoorwaarden

De aangeboden fotomap zit in een doorzichtige plastic hoes, deze is voorzien van een factuur/retourformulier, verpakt in een beschermende envelop. De foto’s kunnen door de plastic hoes heen worden bekeken. Zo kan je goed beslissen of je de foto’s wilt houden of terugsturen. Wees voorzichtig met de plastic hoes. Als je deze verbreekt of beschadigt kunnen de foto’s niet meer worden teruggestuurd.

Betalen – Het factuurbedrag kan eenvoudig overgemaakt worden op onze bankrekening. Let er op dat je het factuurnummer goed vermeldt. Zonder factuurnummer kan de betaling namelijk administratief niet worden verwerkt.

Terugsturen – Terugsturen kan gratis. Draai de factuur om en stop deze in de envelop met het antwoordnummer goed zichtbaar voor het venster van de envelop. De envelop doe je vervolgens in de brievenbus, een postzegel is hiervoor niet nodig! We vinden het fijn als je jouw bestelkeuze voor het volgende jaar aangeeft, zodat we hier in de toekomst rekening mee kunnen houden.

Belangrijk – Wij drukken de foto’s af om zo goedkoop mogelijk een leuke herinnering aan te kunnen bieden. Meer dan 90% van de scholieren die we fotograferen maakt van dit aanbod gebruik. Behoor je tot de 10% die hier liever geen gebruik van maakt, dan kun je dit eenvoudig bij ons aangeven. Je kunt je bestelkeuze eenvoudig hier aangeven.

Let op:
– Als je de foto’s twee jaar achtereenvolgend terugstuurt dan gaan wij er vanuit dat je liever geen fotoset meer ontvangt, daarom krijg je het jaar daarop geen set meer aangeboden.
– Als de foto’s niet worden betaald of worden teruggestuurd dan krijg je het volgende jaar geen fotoset meer aangeboden.
– Als de foto’s worden teruggestuurd met een verbroken plastic hoes, dan krijg je het volgende jaar geen fotoset meer aangeboden.
– Bij  het terugsturen vragen we om een bestelkeuze voor het volgende jaar aan te kruizen. Wie de foto’s terugstuurt maar geen keuze invult, krijgt volgend jaar geen fotoset meer aangeboden.
– Als je geen fotoset meer krijgt aangeboden dan heb je nog wel de mogelijkheid om online foto’s te bestellen. Hierbij is het goed om te weten dat online onze voordelige fotomap niet te verkrijgen is en online bestellingen relatief duurder zijn.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Adres

Eemweg 314,
3755LC Eemnes

Te bereiken op

Maandag – vrijdag
09:00 – 16:00