Werkwijze

Service voor jullie school én jullie scholieren

Snel

Één klik blijkt soms niet voldoende voor de perfecte foto. Met één klik zijn wél alle foto’s in te laden in jullie administratie. Direct na afloop van iedere fotosessie ontvangen jullie een USB-stick met alle bestanden.

Jullie scholieren hebben met onze werkwijze de foto’s snel in huis en kunnen vervolgens direct hun portretfoto downloaden!

Scherp

Wij maken simpelweg goede foto’s, met de focus enkel op het middelbaar onderwijs. Met een scherpe organisatie zorgen we voor een foutloze koppeling en aanlevering van alle bestanden.

Om alle scholieren een mooie herinnering te bieden houden wij de prijzen van de schoolfoto’s zo scherp mogelijk.

Glimlach

Jullie kunnen rekenen op persoonlijk contact, flexibiliteit in jullie aanbod en leuke en gestroomlijnde dagen! In de afhandeling van de foto’s hebben wij rechtstreeks contact met de ouders van jullie scholieren.

Wij hebben er een sport van gemaakt om bij iedere scholier zijn of haar mooiste glimlach tevoorschijn te toveren!

Vliegende start

Omdat het begin van het schooljaar voor jullie al hectisch genoeg is, zorgen wij ervoor dat jullie de foto’s voor de schooladministratie super snel en kwalitatief goed op orde hebben.

Schoolfoto’s maken wij sinds 2008 en enkel op middelbare scholen. Inmiddels hebben we al een half miljoen portretten geschoten. We vinden dat we onszelf dus wel specialist mogen noemen!

Waar de meeste scholieren 1000+ digitale foto’s in hun iCloud hebben staan, blijft dé schoolfoto een belangrijke en kostbare herinnering. Naast de kwaliteit die wij bieden voor de school, houden we de schoolfoto’s voor jullie scholieren zo goedkoop mogelijk.

Bekijk hier onze Algemene Voorwaarden

Voordelen S-Cool Pictures

De AVG en jullie rooster regelen we ruim voor de zomervakantie, zodat we na de vakantie alleen nog jullie leerling lijsten hoeven te ontvangen.

De fotodag(en) zijn een feestje. We zorgen voor een glimlach op de foto en rondom de organisatie. Na de sessie laten wij direct een USB stick met alle foto’s achter!

Willen jullie pasjes of smartcards? Deze leveren wij zsm en zeker binnen 10 werkdagen!

Met een terugkomdag na 1 of 2 weken zorgen we ervoor dat iedereen op de foto komt! Aan het eind van het jaar komen we graag nog eens terug voor jullie examenfoto’s.

De foto’s drukken wij af in een mooie bewaarmap. Op deze manier bieden wij goedkoop een mooie herinnering voor later! Wil een scholier dit niet? Dan kan dit eenvoudig worden aangegeven.

De fotomappen worden uitgedeeld in de klas, de verdere afhandeling van foto’s/ betalingen/ klachten of wijzigingen regelen wij rechtstreeks met ouders.

Samenwerken?

Neem gerust contact met ons op!

Adres

Eemweg 314,
3755LC Eemnes

Te bereiken op

Maandag – vrijdag
09:00 – 16:00