Aanbod

S-Cool Pictures bij jou op school?

Wij leveren scholen, direct na afloop van de opnamen, gratis digitale portretfoto’s voor de schooladministratie. Ook ontvangt de school van iedere groepsfoto 2 gratis afdrukken. Docenten en personeel krijgen hun fotoafdrukken gratis. Daarbij verzorgen wij indien gewenst pasjes (ook smartcards), teamfoto’s en examenfoto’s, desgewenst in een fraaie omslagmap met namenoverzicht. Wij produceren de leerlingpasjes zelf, waardoor voor nabestellingen geldt; voor 12 uur besteld is de volgende werkdag in huis! Hebben jullie de schooladministratie graag goed en direct aan het begin van het schooljaar op orde? Met ons aanbod ontzorgen wij jaarlijks ruim 40 middelbare scholen.

Ons aanbod voor jullie scholieren:

Een fraaie en voordelige fotomap. Meer dan 90% van de scholieren die wij fotograferen, bewaart deze map als kostbare herinnering voor later. Dit vinden scholieren in hun fotomap:

Say Cheese!

Hier hebben wij kaas van gegeten

PORTRETFOTO’S
SCHOLIEREN & PERSONEEL
Jullie personeels- en leerlinglijsten worden foutloos gekoppeld aan onze foto’s. 
Zo hebben jullie de administratie nog dezelfde dag op orde.

GROEPS-&
TEAMFOTO’S
Onze groepsfotografen zijn erin getraind om jullie scholieren perfect als groep te vangen. Uiteraard mag een mooie teamfoto geen enkel jaar ontbreken!

PASJES, SMARTCARDS
& EXAMENFOTO’S
Pasjes hebben we voor jullie in alle soorten en maten, en in elk gewenst design. Wij denken hier graag met jullie over mee. Examenfoto’s bieden wij als leuke extra!

Samenwerken?

Neem gerust contact met ons op!

Adres

Eemweg 314,
3755LC Eemnes

Te bereiken op

Maandag – vrijdag
09:00 – 16:00